House Tour: un aprtament elegant si contemporan din Auckland

Imi place sa aduc interioare apropiate de stilul nostru de design de interior si care ne inspira in proiectele noastre dar care va pot inspira si pe voi daca va regasiti. Astazi facem turul unui apartament elegant si contemporan a unui antreprenor din Australia.

In interiorul unei cladiri cu istorie se afla apartamentul plin de lumina al co-fondatorului brandului Monday Haircare, Jaimee Lupton si al partenerului ei Nick Mowbray. Este un spatiu linistitor conceput pentru light fun si relaxare maxima.

Dupa ce si-au cumparat apartamentul din Auckland in urma cu putin peste un an, cuplul a reusit sa proiecteze un spatiu la fel de sic si de plăcut din punct de vedere estetic precum ambalajul roz milenar al liniei lor de ingrijire a parului.

Descriind spatiul ca fiind „modern, luminos si senin”, dragostea lui Lupton pentru interioare a fost, fara indoiala, modelata de experienta ei în PR de lux si de anii petrecuti in Sydney. Cu opere de arta ale artistei australiane Vicki Lee si piese de Tom Dixon, Matisse si Curated Spaces, spatiul de 115 metri patrati este un tribut adus designului contemporan si frazei mele preferate “Less is More”.

Lucrul cu o suprafata atat de limitata a reprezentat, cu siguranta, si cateva provocari. „Cea mai mare provocare a noastra a fost sa decidem cum sa maximizăm spatiul fara sa se simta aglomerat”, mentioneaza Lupton. „Acest lucru ne-a influentat decizia de a vopsi podelele si de a opta pentru nuante naturale in mobilierul nostru, dintre care majoritatea le-am procurat de la Simon James, Douglas & Bec si Matisse.”

Din fericire, layout-ul deschis al apartamentului inseamna ca lounge-ul si zona de luat masa curg cu usurinta una in alta „iar absenta peretilor separatori face ca spatiul sa se simta expansiv”, spune Lupton, care a luat in considerare cu atentie fiecare detaliu de design.

Lounge-ul si zona de luat masa sunt locurile ei preferate, Lupton se minuneaza de cat de rezistent la zgomot este întregul apartament, in ciuda faptului ca este situat in inima orasului Auckland. A umplut zona de lounge cu carti, bijuterii si piese adunate din calatoriile ei, dintre care majoritatea sunt ingramadite pe masuta de cafea Matisse Alanda, iar Lupton nu iubeste nimic mai mult decat „gazduirea oaspetilor sau sa se relaxeze in fata televizorului” pe canapea lor Simon James.

Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

Gift ideas sau e doar wishlistul meu?

Next
Next

Halloween Deco Inspo