Halloween Deco Inspo

Nu e nici o surpriza pentru nimeni, ca la sfarsitul fiecarei luni de Octombrie, se sarbatoreste Halloween si recunosc, ma bucur ca o facem si noi, ne mai distram si noi un pic. Mi-ar fi placut sa si organizez ceva dar, valul 4 zice ca mai bine stam cuminti acasa. Insa nu m-a oprit sa imi imaginez ce as fi putut face.

Mai intai incepem cu Setting the Mood. Imi place sa folosesc un concept cat mai autentic si sa fac tot posibilul sa il si pun in scena. Stilurile din care poti alege sunt destul de numeroase dar am o afinitate pentru cel: Vintage, Victorian sau Contemporan.

Ca sa poti reda atmosfera pe care ti-o doresti, ai nevoie de props si elementul principal din orice decoratie de Halloween dupa parerea mea este lumanarea. Lunga si subtire sau bloc, in sfetnic sau chiar intr-o sticla cu gatul inalt, indiferent de cum iti doresti sunt un must. Pe langa faptul ca sunt elegante dau si un aer dramatic si misteriors, prin felul in care se topesc, fumul pe care il degaja si lumina lor fragila.

Dar ce este ala Halloween fara niste detalii infricosatoare? Cap de scheleti, carti vintage de biologie, oglinzi ruginite, panza de paianjeni si eventual si niste insecte sunt suficiente ca sa poti crea on corner in amenajare.

Nu pot lipsi din decorare dovlecii, doar ca eu ii prefer pe cei deschisi la culoare sau un pic verzui, pentru a pastra cromatica minimalista, iar accentul de culoare il iau din flori. Pentru flori, poti folosi garoafe sau trandafiri intr-o nuanta de rosu putred dar si florile uscate dau un aer interesant.

Imi place o cina frumos organizata, si oricum multe din propsuri le ai deja de la decorarea casei asa ca pastreaza cateva si pentru masa. Mai adauga doar farfurii negre mate, cu tacamuri argintii in stil vintage, un servet tot inchis la culoare si pot adauga ca detaliu un trandafir sau un bostanel mic.

Acum ca masa este aranjata asteptam si the treats. In mod evident pastram cromatica decorarii si un look interesant il poate avea un platou de branzeturi ca aperitv si un dish cu paste negre la main course, iar pentru un pic de dulce un Bloody cake.

Pe langa treats, avem nevoie si de drinks. Vinul si prosecco e un must have classic dar poti opta si pentru o bautura speciala cu un nume misterios: Black Widow.

Acum am chef de petrecerea asta dar poate 2022 va fi mai dragut cu noi si voi putea organiza anul viitor. Pana atunci probabil ca imi voi face un Black Widow.

Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

House Tour: un aprtament elegant si contemporan din Auckland

Next
Next

Cele mai cunoscute 12 stiluri de design interior