Gift ideas sau e doar wishlistul meu?

Nu intentionez sa scriu atat de rar pe blog, insa mai sunt si perioade mai aglomerate si acum vin cu forte proaspete si idei bune, cel putin asa sper. Recunosc mi le doresc pe toate 😅.

Probabil ca toti sunt hyped pe cadouri de Craciun acum si in cazul in care nu prea ai inspiratie sau daca vrei sa iesi din zona de comfort, iti vin in intampinare cu niste idei de cadouri. Sper sa te ajute, imi spui tu la sfarsit daca te-am nimerit cu ceva.

  1. Madalina Andronic

    Orice, chiar absolut orice e o idee draguta de cadou pentru o prietena draga sau chiar pentru mama ta. Gasesti obiecte de design cu ilustratii realizate de Madalina Andronic, de la printuri, la esarfe la puzzle-uri sau chiar sweatshirt-uri. Va las cateva din item-urile mele preferate.

#CĂMĂȘINEMURITOARE / TIMELESS SHIRTS

BOOK/ #CĂMĂȘINEMURITOARE

PUZZLE / MIMOSA & MIMOSA 1000 PIECES

ARANCELLO / LARGE SILK SCARF

ART PRINT/KALI

2. Ferm Living/ NordaShop - este un brand scandinav care imi place muuult, este elegant, jucaus dar minimalist si cozy. De aceea cred ca un obiect de la ei poate fi o alegere foarte buna atunci cand vrei sa faci un cadou de Craciun. Am ales cateva obiecte care zic eu care se potrivesc pentru mai multe tipologii de oameni.

Pahare pentru Sampanie RIPPLE

Cos Albastru din Ceramica

Ghiveci din Ceramica Albastra TUCK POT 

Lumanare Parfumata URA

3. Fashion & Co.

Ma stiti sunt o iubitoare de moda, asa ca nu puteau lipsi cateva dintre piesele pe care le doresc pentru mine, cum ar fi setul de la LesGirlsLesBoys sau fesuletul asta roz de la Jaquemus. Dar zic sa recomand si din experienta mea cerceii superbi de la Lemons and Gin sau acest parfum de care sunt addicted de la Byredo.

Ultimate Comfort Set - Plum

Le bonnet

Cercei din aur galben 14K Ruffles

Bibliotheque EDP

4. On a budget.

De multe ori sunt nevoita sa aduc obiecte frumoase in proiecte cu bugete micute, iar HM Home sau Zara Home sunt mereu my go to places pentru ca sunt actuali si tin cont de calitate. Am cautat si cautat… Iata, ce am gasit intr-un buget de 100-160 de lei!

CAIET DE REȚETE

Vază de ceramică

SET SPA PENTRU FAȚĂ

Set de husă pilotă din bumbac pentru două persoane

4. Les Treats

Fara un flat white, dimineata e pustiu asa ca dupa aproape 2 ani de testare cred ca pot sa garantez pentru aceasta recomandare de cafea - Columbia de la Saint Roastery. Iar langa o cafea merge si un toast cu o dulceata de mandarine, Mazilique Shop are multe variante interesante asa ca stati cu ochii pe ea. Si nu pot sa nu recomand o bere Oriel cu adevarat speciala mai ales de sarbatori.

Spor la shopping!

Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

HNY

Next
Next

House Tour: un aprtament elegant si contemporan din Auckland