Happy 1st

Pe 11 iulie, Sundazed Interiors a implinit primul an. Am inceput acest proiect imediat dupa finalizarea primului modul de curs de Design de Interior, realizand paginile oficiale de Social Media din dorinta de a avea un proiect creativ al meu, dupa ce multi ani am fost mai mult creativa pentru alte proiecte.

Desi a trecut o luna de la implinirea primului an, m-am gandit mult la elementele care au stat la fundatia acestei idei si am sapat mult, un mix de greseli a unei Adina mai tinere, viziunea unei mame, o frica prea mare si o dorinta apasatoare de overachievement.

Anii de munca m-au ajutat sa fiu realista in acest proiect si fara nici o investitie financiara initiala am stiut ca voi avea nevoie de multa rabdare si am avut, si inca mai am. Pot spune ca dupa primul an, Sundazed Interiors a facut primii pasi, cred ca spune si cateva cuvinte. In prezent avem 3 proiecte finalizate si altele 4 in curs de desfasurare, toate proiectele diferite intre ele, unele mai mici, altele mai mari, unele in Bucuresti, altele la distanta.

Adina (162 of 213).jpg

Nu sunt foarte touchy feely intr-un mod extrovert si nu credeam ca voi spune asta, insa momentul in care clientii imi spun ca sunt fericiti, elimina toate anxietatile. Asa ca dedic acest proiect si prim an, eroinei mele! I am sure you are laughing right now.

Iar pentru toti cei care m-au sustinut in acest prim an pun la bataie un Giveaway pe Instagram. Este modul meu in care va multumesc pentru toate like-urile si cuvintele frumoase pe care le-am primit.

La anul poate petrecem cu o Margarita!

Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

#SundazedCrush: Georges Store

Next
Next

Unirii 33: Bucataria