Unirii 33: Bucataria

Stiu, sunt atat de late at this party, dar viata mi-a stat in cale. Nu mai conteaza, ce conteaza este ca astazi va arat cum a iesit bucataria pentru proiectul Unirii 33.

Bucataria este IKEA, sistemul KNOXHULT la care am folosit un mix intre 2 fronuturi cele gri stil clasic si cele albe mai minimaliste, in combinatie cu un blat de lemn de frasin foarte light si in contrast am ales electrocasnicele negre.

Configuratia bucatariei este una pe colt cu masina de spalat vase, cuptor, plita si chiuveta incorparate, iar hota neagra free standing. Am gandit asa pentru ca am vrut sa fie aerisita astfel e foarte primitoare si perfecta pentru a gati. Nu s-a dorit nici masa pentru ca ar fi ocupat spatiul fara sens, mai ales ca se mananca in camera de zi.

Pentru cei care opteaza pentru IKEA pentru bucatarii, au un program de planificare pe site-ul lor unde te poti juca, iar dupa ce reusesti sa realizezi configuratia dorita poti sa sa exporti proiectul si sa afli direct costul. Evident daca nu te descurci, te astept cu un mesaj :) Este o bucatarie budget friendly care are un look modern si este foarte smart gandita, nu mai zic ca ai totusi destule optiuni de personalizare, iar daca vrei sa go the extra mile, oricand poti vopsi fronturile cu o culoare speciala.

Va las mai jos fotografiile cu bucatarie si promit ca ne auzim in curand. Fotografiile au fost realizate de my dear George.

xx

Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

Happy 1st

Next
Next

Monday Moodboard #ShootingSundazed