HNY

Acum ca toate urarile de Anul Nou au fost trimise, zic sa ne apucam de rezolutiile astea noi si sa nu ramana doar scrise pe o hartie intr-o agenda uitata. Pentru ca vreau sa aplic asta pentru mine dar si pentru proiectul Sundazed, mi-am facut cateva materiale care sa ma ajute sa imi organizez timpul, listele de TO DO dar si sa introduc obiceiuri noi. Siii… SURPRIZA! Le voi impartasi si cu voi, asa ca daca vi se par interesante si daca sunteti in asentimentul meu le puteti folosi. (Click stanga + Save)

1. Calendarul lunar - este un calendar simplu dar care iti permite sa il printezi si sa il completezi ulterior cu evenimentele, proiectele sau datele importante din luna. Imi place ca ai satisfactia de a taia sau marca proiectele dupa acestea s-au indeplinit, si in plus il poti pune undeva ca sa il vezi des cum ar fi un avizier sau chiar pe frigider.

2. TO DO list - E un template destul de basic, nu voi minti. Insa pentru ca avem mai multe proiectele de multe ori se incurca aceste liste intre ele, iar simplu fapt de a scrie TO DO list pe o foaie de hartie ma irita putin asa ca am creat un template simplu cu o grafica unitara pe care le-am printat pe un format A6 (sau 4 pe A4), transformandu-se cumva intr-un soi de sticky pads dar fara partea sticky. E o metoda buna de a organiza listele de taskuri atunci cand ai mai multe proiecte in derulare.

3. Habbit Tracker - Pentru ca in acest moment citesc “Atomic Habbits” de James Clear am vrut sa pun in aplicare rezolutia de a schimba si de a adauga cateva obiceiuri. El spune ca este importanta repetitia astfel incat creierul nostru sa asimileze un obicei nou, iar numarul repetitiilor variaza poate fi un minim de 80-90 de repetari pana cand actiunea devine mai usoara dar nu inseamna ca va deveni un automatism. Eu mi-am propus sa am acest habbit Tracker pe tot parcursul anului. Cel mai bine cititi cartea si apoi va puteti ajuta si de acest Tracker.

Va urez un an mai bun asa cum se poate, focus pe ce conteaza pentru tine, inspiratie si some sundaze.

Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

Bye, bye 2022

Next
Next

Gift ideas sau e doar wishlistul meu?