Cum a fost la Color Trace?

Motivul pentru care eu si Ioana am facut acest eveniment a fost in principal pentru ca ne era dor sa lucram impreuna si ne era dor de un eveniment. Imi amintesc cum raspunsul ei a fost instant “DA” cand i-am dat link-ul de Romanian Design Week si apoi totul a curs destul de firesc. Ne-am impartit taskurile, am trimis inscrierea si am asteptat ca cei de la RDW sa ne accepte propunerea si sa ne includa in programul oficial.

Viziunea workshop-ului meu a fost destul de clara, de la inceput vroiam ceva fun, interactiv si care evident sa se lege de lumea designului de interior. Inspiratia a venit rapid, cu cateva luni in urma facusem o joaca impreuna cu o prietena chiar cu mostrele pe care le aveam de la Diagram Paints si m-am gandit de ce sa nu scalez. In mod evident si propunerea mea catre ei a fost la fel de naturala, iar raspunsul lor afirmativ a fost o incantare si inceputul unei prietenii creative.

Dar sa trec la ziua de sambata. Pentru noi a fost o zi lunga si plina de treaba. Ne-am adunat de la 10 dimineata ca sa ne punem pe pozitii terasa, timp in care ne rugam sa nu ploua. Portile s-au deschis la ora 14:00 si incet, incet au inceput sa se adune persoane la locatie si sa vina spre workshop. Am fost foarte incantata ca au venit si au fost deschisi sa se joace, cred ca am avut 2-3 persoane mai greu de convins. Totul a fost bine si frumos pana cand evident a venit si ploaia pe la ora 16:00 si o ora am fost blocati in beraria Oriel, noroc ca aveam bere sa ne tina spiritele sus.

Nu ne-am lasat, am gasit un cort extra, l-am montat, apoi a trecut ploaia si am revenit pe pozitie. De acolo am avut fir intins pana seara la 22:30. Nu am numerotat picturile dar cred ca avut minim 30 de lucrari realizate de copii intre 3 si 10 ani dar si adulti intre 20-50 de ani.

A fost fun, cineva a spus ca a fost chiar si terapeutic, deci mission accomplished!

Vreau sa multumesc din nou partenerilor implicati in realizarea acestui eveniment drag: Oriel Beer, Diagram Paints, Hotel Mari Vila, Oana-Teodora, Fabrica de Litere, Romanian Design Week, Romb, Crăpelniță, George Sandu Photography, Albert Cainamisir si Despina Elena Bordeanu.

Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

Proiect #Unirii 33. Partea 3

Next
Next

MondayMoodboard: #ColorTrace Workshop