MondayMoodboard: #ColorTrace Workshop

Dedic saptamana asta evenimentului de sambata, 12 iunie #ColorTrace, pe care il organizez impreuna cu prietena mea Ioana, co-founder Oriel Beer, la beraria Oriel. Stiu, stiu v-am tot zis si in caz ca ati uitat va las aici link-ul de la pagina de event: https://www.facebook.com/events/982085392530284 .

Moodboard-ul din aceasta luni este special creat pentru #ColorTrace in special pentru workshopul pe care eu il voi coordona in weekend. Voi fi foarte sincera, nu ma pricep extraordinar la pictat, desenul liber m-a frustrat de multe ori, e unul din motivele pentru care am renuntat si la arhitectura, dar in all fairness nici nu pot spune ca mi-am dedicat viata pentru a perfectiona acest skill.

De aceea sambata nu va fi deloc despre pictatul conventional, ci mai degraba o joaca de culori. Este judgement free si este considerata un soi de terapie iar eu va voi fi alaturi si va voi indruma astfel incat orice ar iesi va fi demn de pus in rama, la propriu. Vom folosi vopseluri Little Greene de la prietenii nostri de la Diagram Paints in culori alese si inspirate de berile Oriel, nuante inchise de rosu-visiniu, maro-mov dar si nuante deschise de bejuri, verde si galben. In mod evident vom avea si instrumente de joaca: trafaleti mici, pensule de vopsit, bureti, moodboard-ul inspirationale si bere.

Nu o mai lungesc, va astept sambata cu mult drag. Va las moodboard-ul si un board de Pinterest ca sa veniti inspirati si pregatiti de joaca.

workshop.jpg
Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

Cum a fost la Color Trace?

Next
Next

the goodtime hotel