Walls, walls, walls

Încerc să mă țin de promisiunea făcută în Decembrie, și anume, un articol de blog pe lună (aproape am reușit) și sper că acest prim subiect să fie de interes. Tema este inspirată de noua rubrică lunară #SundazeDIY proaspăt lansata în Ianuarie, rubrică în care am pictat un perete alb și plictisitor și am povestit pașii de execuție, poți vedea sau revedea fotografiile și reel-ul pe pagina de Instagram. Așadar, voi povesti despre pereți și variante de decor..

Culoare

E destul de evident că îmi plac culorile și voi încerca oricând să introduc o pată de culoare în amenajările mele. Folosesc culori mai intense pentru acei pereți de accent și le echilibrez dacă este nevoie cu alte nuanțe mai pale pe pereții vecini. Este foarte versatil decorul pereților cu vopsea colorată pentru că iți dă posibilitatea să te joci cu forme și tonuri. Este că la ora de desen, ai o coala de hârtie albă aka peretele, so sky is the limit. Iar dacă te pricepi și la desen liber, ai cale liberă să faci chiar un mural.

Tapet

Ca și în cazul culorilor intense, folosesc tapetul pentru acel perete deosebit, însă aici lucrurile sunt puțin mai complexe. Modelul ales trebuie să reprezinte ceva mai mult, procesul de selecție este asemănător cu alegerea artei, iar atunci când ai mai mulți pereți din casa lucrurile devin mai complicate și te transformi într-un curator în toată regulă.

Profile decorative

Pentru cei care își doresc un decor subtil dar totuși sofisticat, profilele decorative sunt perfecte pentru așa ceva, se pot monta în diverse forme geometrice, au dimensiuni și grosimi diferite și se pot vopsi în ce culori dorești. Cred că ai nevoie doar de puțină inspirație.

Sunt multe opțiuni de decorare a unui perete, ține foarte mult de stilul tău și de ce ești dispus să faci. Așa că aici iți las aici un board de Pinterest cu tot felul de idei de decoruri de pereți: tablouri, etajere, pălării, cărți, plante, riflaje, farfurii, ce vrei tu.

Go crazy!

Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

9 reguli de bază în designul de interior

Next
Next

Bye, bye 2022