Color Trace 2023

În sfârșit am găsit puțîn răgaz să scriu despre Color Trace, eveniment organizat în cadrul Romanian Design Week, ajuns la a 3-a ediție. Este un proiect care s-a născut din dorință mea și a Ioanei de la Oriel Beer de a lucra împreună (din nou) și de a crea ceva fun și relevant pentru comunitățile noastre.

Și am pragatit multe activități creative, educative și evident distractive.

Sundazed Interiors a venit cu o serie de ateliere de pictură pe pereți dedicate atât copiilor cât și adulților, ateliere care s-au bucurat de mare succes. Pe copii i-am familiarizat cu trafaletii, cu tăvițe și vopseaua pentru pereți. Ei au avut modelele trasate și pregătite de noi, așa că practic au colorat la greu plăci de rigips și au avut voie chiar să depășească și linia.

În schimb adulților, le-am pregătit un desen ce trebuia reprodus pe plăcile de rigips. I-am învățat cum să traseze semicercuri folosind o sfoară și un creion, cum să aplice bandă pe conturul semicercului și cum să monteze tapet și chiar profile decorative.

Am simțit că am reușit să aducem multă valoare prin aceste ateliere, participanți au învățat și au experimentat lucruri noi, noi ne-am încărcat cu multa energie bună iar restul partcipanților au admirat desenele.

Nu reușeam să susținem aceste ateliere fară partenerii noștri: Diagram Paints, XTDeco, Glamour Floors și bineînțeles ColorTrace Angels: Vicky și Florentina de la 19 Design Studio.

Cei de la Oriel Beer au pregătit tururi în berăria lor, cei care s-au înscris au fost plimbați prin toate procesele care stau la baza berii Oriel. Natural am avut și un food court unde am băut berea lor mișto care a mers la fix cu mâncare mexicană de La Buritta. Nu s-a renunțat nici la tradiția e a vopsi un perete exterior fabricii, așa că Madalina, l-a pictat pe arhanghelul Uriel să îi vegheze.

Atmosfera de joacă a fost susținută de copii dar și de campionatul de Badmigton Extreme, care a generat multe “dispute” iar în încheiere Madalina Paval a susținut un concert live împreună cu o parte din orchestra ei. The perfect ending!

Abia așteptăm anul viitor <3!

Foto credit: Kirill Zmurciuk

Adina

Bringing sunshine, one design project at a time ☀️

Previous
Previous

Happy 3rd

Next
Next

9 reguli de bază în designul de interior